Meedoen aan Rommelant is eenvoudig.

Iedereen mag meedoen. Zowel partikulieren als handelaars. Partikulieren mogen onbeperkt meedoen zolang ze eigen of eigengemaakte goederen verkopen. Vanaf dat u goederen inkoopt met de bedoeling ze verder te verkopen beschouwt men u als een handelaar en hebt u een btw nummer nodig. De verkoop van voedingswaren en drank zijn verboden. (voor volledige lijst zie art.10 van ons reglement)

U bepaalt zelf de grootte van uw stand. De minimum stand is 6m² (2m diep x 3m lengte). De maximum oppervlakte is onbeperkt. Alle standen zijn 2m diep en u bepaalt de lengte van uw stand. (bv u kiest voor een stand van 4m lengte langs de gangkant, dan is uw stand 4x2m=8m²).

U kiest voor een gewone stand in de rij, een hoekstand, kopstand of een muurstand. Muurstand is 1€ /m² duurder. Wenst u een hoekstand dan betaald u 8€ extra per hoek. U hebt dan wel 2 lopende meter meer op de hoek aan de gangkant. U kan ook opteren voor een kopstand. Dan bestelt u 2 hoeken en een minimum van 12m².

U mag zelf uw tafels en stoelen meebrengen of ze via ons bestellen. Onze tafels zijn 2m x 0,70m. Ze kunnen door u zelf afgehaald worden in het cafetaria in de zaal of door ons op uw stand geplaatst en weggehaald worden.

De prijs voor de standhuur zoals je die terugvindt op het inschrijvingsformulier is steeds voor 2 dagen (met opbouw op vrijdag of zaterdagochtend). Deelnemen voor 1 dag kan je met een maximum standgrootte van 3 lopende meter (6m2). Voor 1 dag betaal je op de standhuur 30% minder dan voor 2 dagen, maar niet op tafels, stoelen en badges. Voor elke deelnemer moet je een permanent toegangsbewijs kopen (een badge). Onze leden van de Rommelclub krijgen er 1 gratis. Je betaalt ook een waarborg van 25€. Die krijg je terugbetaald op zondagavond vanaf 17.30u in de zaal wanneer je stand is opgeruimd. Er mag geen afval of “niet verkochte spullen” achterblijven in de zaal noch op de parking, je riskeert je waarborg te verliezen hierdoor. Een medewerker in de zaal met een fluojasje zal je waarborg van 25€ terugbetalen als er geen overtredingen zijn.

De parking tijdens de opbouw op vrijdag is gratis. Indien je op zaterdag of zondag op de parking wil staan betaal je daarvoor 10€ per dag aan Antwerp Expo. Opbouwen op zaterdagochtend (vanaf 8uur) of zondagochtend (vanaf 9 uur) kan òòk. Je krijgt 1 uur gratis parkeertijd vanaf het moment dat je je ticket aan de automaat neemt. Onze parkeerwachter zal je hierbij begeleiden. Voor exposanten is er een weekend ticket beschikbaar aan 14€, te bestellen, te betalen en af te halen aan de infostand op vrijdagnamiddag.

Vrijdag- of zaterdagavond dek je je goederen af met een laken of een zeiltje. Je mag op zaterdag- en zondagavond niet afdekken vòòr 17u tenzij je dat voor speciale omstandigheden zo overeen komt met de organisatie. Bij overtreding wordt je waarborg van 25€ ingehouden.