Meedoen aan Rommelant is eenvoudig.

Iedereen mag meedoen. Zowel partikulieren als handelaars. Partikulieren mogen onbeperkt meedoen zolang ze eigen of eigengemaakte goederen verkopen. Vanaf dat u goederen inkoopt met de bedoeling ze verder te verkopen beschouwt men u als een handelaar en hebt u een btw nummer nodig. De verkoop van voedingswaren en drank zijn verboden. (voor volledige lijst zie art.10 van ons reglement)

U bepaalt zelf de grootte van uw stand. De minimum stand is 6m² (2m diep x 3m lengte). De maximum oppervlakte is onbeperkt. Alle standen zijn 2m diep en u bepaalt de lengte van uw stand. (bv u kiest voor een stand van 4m lengte langs de gangkant, dan is uw stand 4x2m=8m²).

U kiest voor een gewone stand in de rij, een hoekstand, kopstand of een muurstand. Muurstand is 1€ /m² duurder. Wenst u een hoekstand dan betaald u 8€ extra per hoek. U hebt dan wel 2 lopende meter meer op de hoek aan de gangkant. U kan ook opteren voor een kopstand. Dan bestelt u 2 hoeken en een minimum van 12m².

U mag zelf uw tafels en stoelen meebrengen of ze via ons bestellen. Onze tafels zijn 2m x 0,70m. Ze kunnen door u zelf afgehaald worden in het cafetaria in de zaal of door ons op uw stand geplaatst en weggehaald worden.

De standhuur is steeds voor 2 dagen. Ook als u maar voor 1 dag wil of kan komen betaalt u voor de 2 dagen.Voor elke deelnemer moet je een permanent toegangsbewijs kopen (een badge). Onze leden van de Rommelclub krijgen er 1 gratis. U betaalt ook een waarborg van 25€. Die krijgt u terugbetaald op zondagavond vanaf 17u45. U ruimt eerst uw stand op en laat niets achter (er zijn geen vuilcontainers) als u klaar bent geeft u een seintje aan onze medewerkers in de zaal (zij dragen een fluo jasje) en zij betalen u op uw propere stand uw waarborg van 25€ terug.

De parking tijdens de opbouw en afbraak zijn gratis. Indien u op zaterdag of zondag op de parking wenst te staan betaalt u aan Antwerp Expo 8€/dag. Indien u op zaterdagmorgen nog wil goederen lossen betaalt u eerst het ticket en als u voor 10u de parking terug afrijdt dan wisselt u na het verlaten van de parking het ticket terug in aan de infostand en ontvangt u 8€ terug. Niet geldig op zondagmorgen.

Vrijdag of zaterdagavond dekt u uw goederen af met een laken of een zeiltje. Er is nachtbewaking. U mag op zaterdag en zondagavond niet afdekken zolang er nog bezoekers in de zaal zijn. Bij overtreding houden wij een deel van uw waarborg in.