Proficiat !
Bedankt voor je inschrijving.
Dit is je eerste keer op Rommelant in Antwerp Expo, wat nu?

Bij het online versturen van je inschrijving krijg je onmiddellijk een automatische bevestigingsmail.
Krijg je die niet dan heb je iets fout gedaan en moet je opnieuw beginnen.
Lukt het nog niet, gelieve dan telefonisch contact op te nemen met ons kantoor.

Na de bevestigingsmail krijg je na enkele dagen een mail van ons met praktische schikkingen en het bedrag dat je moet betalen. Je leest best ook eens op voorhand het reglement.

Je inschrijving is nu definitief, ook al heb je nog niet betaald. Uiterlijk 1 week vòòr de beurs dien je de standhuur te betalen via overschrijving of bij ons op kantoor. Kies je ervoor om vrijdagmiddag bij de opbouw te betalen, dien je ons hiervan te verwittigen en betaal je 8€ extra. Annuleren, per telefoon of per mail, kan nog tot en met de donderdag voor de beurs. De betaalde standhuur wordt dan teruggestort. Wanneer je zonder verwittiging niet komt opdagen rekenen wij een administratieve kost aan van 10€.

De opbouw is op vrijdag van 14u30 tot 19u (voor de leden vanaf 14u) Wil je zaterdag tussen 8u en 10u opbouwen, gelieve ons daarvan te verwittigen.

Wanneer je lid of tijdelijk lid bent van onze rommelclub en je hebt reeds betaald, dan liggen je parkingkaart, badges, en plaatsbewijs vanaf 12u bij de parkingwachter bij de ingang van parking aan de Vogelzanglaan.

Alle andere deelnemers kunnen de parking nog niet op rijden. Zij moeten eerst hun papieren komen afhalen aan de infobalie in de inkomhal van Antwerp Expo.

Met die papieren kan je de parking oprijden en parkeren. Je zoekt aan de hand van het toegekende standnummer je plaats in de zaal. Je standnummer staat op de grond geschreven met krijt.

Je pakt uit en je kan onmiddellijk beginnen te verkopen.

Op vrijdag en zaterdag avond dek je je stand af met een laken of een zeiltje.

Op zondagavond vanaf 17.30u betalen wij de waarborgen terug.

Je ruimt eerst je stand op en laadt alles in je voertuig, ook je afval (er mag niets achter gelaten worden in de zaal). Als uw standplaats volledig ontruimd is komt één van onze medewerkers op je stand de waarborg van 25€ terug betalen.

Veel succes !